به گزارش مشرق، وطن امروز نوشت: بحث حضور دوشغلهها در ورزش بحث دیروز و امروز نیست؛ مدتهاست که بین سازمان بازرسی کل کشور و سازمان تربیتبدنی سابق و وزارت ورزش فعلی بر سر حضور دوشغلهها در ورزش اختلاف است.
این اصطکاک وقتی بیشتر شد که مصطفی پورمحمدی از بدنه دولت جدا شد و به سازمان بازرسی کل کشور رفت. مصاحبههای پر تعداد پورمحمدی که البته در پاسخ به سوالات خبرنگاران بود، به خوبی نشان میداد که سازمان بازرسی کل کشور برای ریشه کن کردن پدیده «دوشغلهها» پافشاری دارد و البته در آخر هم مشخص نشد که علیآبادی رئیس وقت سازمان تربیتبدنی موفق شد که همکار سابقش در دولت را راضی کند یا مقامی عالیرتبهتر از او خواسته بود که در آستانه المپیک پکن دیگر بر این نظرش پافشاری نکند اما هر چه بود او از مواضع سفت و محکمش دست کشید.
با این حال هنوز پرونده دوشغلهها در ورزش باز است و همچنان هستند افرادی که غیر از کار اولشان، در ورزش هم صاحب پست و مقامی هستند.
وقتی سازمان بازرسی در بحث اصلیاش با ورزش به نتیجهای نرسید، سراغ موضوع مهمتری رفت؛ موضوعی که اگر قرار باشد با اصرار مسؤولان سازمان بازرسی پیگیری شود، اتفاقات ناخوشایندی در فاصله کمتر از یک سال تا المپیک لندن رخ میدهد.
به این نامها توجه کنید، محمدرضا یزدانیخرم و محمود مشحون. این 2 اسم تنها نمونهای از مدیران «بازنشسته» ورزش هستند که اگر قرار به اجرای نظر پورمحمدی و همکارانش در سازمان بازرسی کل کشور باشد، مجبور به رفتن میشوند.
این در شرایطی است که این 2 مدیر، موفقترین مدیران ورزشی بین بیش از 30 رئیس فدراسیون به حساب میآیند و کارنامهشان نشاندهنده خروجی کارشان در فدراسیونهای والیبال، کشتی و بسکتبال است. کسی تردیدی ندارد که بخش اصلی موفقیتهای امروز والیبال ایران مرهون زیرساختهایی است که در زمان مدیریت یزدانیخرم در این فدراسیون ایجاد شد. وضع کشتی هم که معلوم است؛ احیای کشتی فرنگی و زنده شدن دوباره کشتی آزاد در مسابقات جهانی ترکیه نشان دهنده وضع امروز کشتی با مدیر «بازنشسته»اش است.
از سوی دیگر شرایط بسکتبال هم که معلوم است. اگر پنجمی بسکتبال ایران در جام ملتهای آسیا را کنار بگذاریم، در سایر مسابقات چند سال اخیر بسکتبال ایران جزو موفقترین رشتهها بوده است.
2 قهرمانی در آسیا و صعود به المپیک پکن از نتایج درخشان کارنامه محمود مشحون در این فدراسیون است. حالا در این شرایط سازمان بازرسی کل کشور تاکید دارد که مدیران بازنشسته باید از ورزش کنار بروند تا جوانان جایگزین آنها شوند.
پس از این اصرار، محمد عباسی هم دست به کار شده و نامه بلند بالایی را از طرف وزارت ورزش به سازمان بازرسی کل کشور نوشته است، نامهای که خودش هم آن را تایید میکند اما ارسال این نامه در هیاهوی اخبار قهرمانی والیبال در آسیا در حاشیه قرار گرفت.
عباسی با اشاره به این نامه میگوید: «من نامهاي به پورمحمدي نوشتهام و ظرفيتهاي تجربي كشور را به ايشان يادآوري كردم. در اين نامه گفتهام كه در جريان ورزش نيازمند مساعدت همهجانبه كساني هستيم كه در طول اين چند سال حضور داشتند.
اگر بتوانيم از اين دسته از افراد استفاده كنيم، در منصب رياست فدراسيونهاي ورزشي به كارشان ادامه ميدهند و اگر قانون اجازه نداد ميتوانند مثل هميشه به رشتههاي ورزشي مربوط كمك كنند. خوشبختانه در ايران استعدادهاي بالايي داريم و ميتوانيم در صورت مخالفت سازمان بازرسي كل كشور از ظرفيتهاي ديگر استفاده كنيم». به هر حال
هر چند اصرار سازمان بازرسی بر بازنشسته شدن مدیران پا به سن گذاشته مطابق قانون است اما اگر قبول داشته باشیم استثنا قائل شدن در برخی زمانها به سود کشور است، ورزش را باید از آن استثناها دانست.